Bokningar

Rosenkaféet går att boka för konferenser enligt era önskemål.

Läs mer om vår mat

Bröllop & Fest

Vad kan vara härligare än att ta emot sina gäster i en varmt upplyst lokal, med anor från slutet av 1800-talet, där glöden från brasan i kaminen ännu värmer, sätta sig till bords och inta en måltid som läskar både öga och gom, och bli riktigt omhändertagen för en kväll? Vårt kafé inbjuder verkligen till en unik och minnesvärd fest!

Rosenkaféet skräddarsyr vi med glädje bröllop, födelsedagsfester, företagsfester och andra kalas. Tillsammans med våra gäster plockar vi fram mat och atmosfär så att det passar för just Er unika fest.

Vi erbjuder om ni vill, bar där vi förutom öl, vin och cider, serverar drinkar mm.Om ni känner för att dansa så går det jättebra, vi plockar bort borden som krävs och sedan är det bara att sätta i gång.

Ni kan ta med er iPod, dator eller cd skivor, dessa går att använda i våran musikanläggning. Har ni egen Dj eller om ni vill ha hjälp att skaffa en så har vi flera på lut.

Menypriserna i förslagen gäller för 40 personer och uppåt. Blir det färre än det tar vi ut en lokalhyra. Minsta antal för arrangemang är 20 personer. Vi måste ha besked 4 arbetsdagar innan utsatt datum det antal personer som ni blir. Det är utefter det antalet som vi sedan tar betalt, när det gäller maten och lokalhyran. Menypriserna är inklusive moms, och de går att kombinera som man önskar, priset sätts utifrån val av menyer.

Kontakta oss

Konferens

Med ett hav av rosor utanför fönstret och en charmigt robust atmosfär på insidan, kan du koppla av och koncentrera dig på det du kommit hit för att göra.

Vi erbjuder dig olika konferens- och festpaket och anpassar dem efter dina önskemål.

Vår konferensvärdinna och personal, ser till att ni får trevlig och personlig service under er vistelse hos oss.Ni har i lokalerna tillgång till blädderblock och duk, vilka ingår i lokalhyran.

Vi samarbetar även med trädgårdsföreningen som har lokaler i olika storlekar och prisklasser.

Är ni ett mindre sällskap så kan ni ta plats i Rosenbutiken.

Mellan Oktober-Mars kan ni boka kaféet för er själva.

Hör av Er till oss så skapar vi ett paket som passar Era önskemål.

Kontakta oss

VILLKOR

VAD INGÅR
I priserna ingår full service och lokalhyra från 18:00 fram till 24.00. Efter eller före det tar vi en lokalhyra på 2 000 kronor per timme, max till klockan 03.00.
BOKNINGSVILLOR
Eventuell avbokning skall göras senast två veckor innan annars debiteras 75% av beloppet.
BETALNINGSVILLKOR
Org nr: 969707-0499
Företaget har F-skattsedel
Bet.villkor 10 dgr netto
Dröjsmålsränta: diskonto +8%
BG 167-4597
ÖVRIGA FRÅGOR
Ring: 031 - 80 29 70
Maila: info@rosenkafeet.se
Kontaktformulär