Bröllop & Fest

Vad kan vara härligare än att ta emot sina gäster i en varmt upplyst lokal, med anor från slutet av 1800-talet, där glöden från brasan i kaminen ännu värmer, sätta sig till bords och inta en måltid som läskar både öga och gom, och bli riktigt omhändertagen för en kväll? Vårt kafé inbjuder verkligen till en unik och minnesvärd fest!

Rosenkaféet skräddarsyr vi med glädje bröllop, födelsedagsfester, företagsfester och andra kalas. Tillsammans med våra gäster plockar vi fram mat och atmosfär så att det passar för just Er unika fest.

Vi erbjuder om ni vill, bar där vi förutom öl, vin och cider, serverar drinkar mm.Om ni känner för att dansa så går det jättebra, vi plockar bort borden som krävs och sedan är det bara att sätta i gång.

Ni kan ta med er iPod, dator eller cd skivor, dessa går att använda i våran musikanläggning. Har ni egen Dj eller om ni vill ha hjälp att skaffa en så har vi flera på lut.

Menypriserna i förslagen gäller för 40 personer och uppåt. Blir det färre än det tar vi ut en lokalhyra. Minsta antal för arrangemang är 20 personer. Vi måste ha besked 4 arbetsdagar innan utsatt datum det antal personer som ni blir. Det är utefter det antalet som vi sedan tar betalt, när det gäller maten och lokalhyran. Menypriserna är inklusive moms, och de går att kombinera som man önskar, priset sätts utifrån val av menyer.

Kontakta oss

1 thought on “Bröllop & Fest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.